online slots game malaysia
Sarajevo

Muzur: Porsche Holding grupacija dolazi na Ilidžu

Nakon što je Općina Ilidža u prethodnom periodu pripremila svu potrebnu dokumentaciju, izdata je građevinska dozvola za izgradnju prodajno-servisnog centra kompanije Porsche Holding na teritoriji općine Ilidža, a čija će izgradnja započeti već narednog mjeseca.

– Ponosni na činjenicu da ova kompanija dolazi na Ilidžu kao dio najvećeg evropskog automobilskog koncerna, Porsche Holdinga iz Salzburga, potrudili smo se da kao dobri domaćini, svjesni važnosti ovog velikog projekta i investicije, budemo na usluzi investitoru i da kao efikasna administracija u što kraćem roku odgovorimo na sve zahtjeve koji su rezultirali izgradnji ovog centra baš u našoj općini – istaknuo je načelnik Muzur.

Zahvalio se Porsche grupaciji što su prepoznali ovu lokalnu zajednicu kao partnera i općinu u kojoj žele graditi i raditi, te kazao da će se potruditi da i dalje budu na usluzi i unapređuju ambijent za poslovanje, ali i za život građana – saopćeno je iz Općine Ilidža.

0 0 vote
Article Rating

Show More
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja.

trusted online casino malaysia