online slots game malaysia
SarajevoVijesti

KS – Okončane popravke oštećenja i kvarova na 174 dječija i sportska igrališta

Ministarstvo komunalne privrede i infrastrukture Kantona Sarajevo je putem Kantonalnog javnog komunalnog preduzeća “Park” realizovalo popravke oštećenja i kvarova na 174 dječija i sportska igrališta na području Kantona Sarajevo.

Također su postavljene 223 info-table na ta, ali i na sva druga igrališta na kojima su nedostajale ili su bile oštećene.

Završena je i potpuna rekonstrukcija dječijeg igrališta u ulici Grbavička na broju 91, kao i onoga smještenog u Rekreaciono-zabavnom centru “Pionirska dolina”.

Na tim igralištima je potpuno rekonstruirana podloga, izvršeno hortikulturno uređenje, te zamjena mobilijara i rekvizita.

Za ove radove na Spomenutim igralištima utrošeno je oko 60.000 KM. Ministarstvo komunalne privrede i infrastrukture je za ove namjene u ovoj budžetskoj godini osiguralo 300.000 KM, a isti iznos je planiran u prijedlogu budžeta KS za narednu godinu, saopćeno je iz Službe za protokol i press KS.

0 0 vote
Article Rating

Show More
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja.

trusted online casino malaysia