online slots game malaysia
SarajevoVijesti

KS: Objavljen javni poziv za dodjelu 2,5 miliona KM za projekte u šumarstvu

Ministarstvo privrede Kantona Sarajevo (KS) objavilo je danas javni poziv za za dodjelu namjenskih sredstava u oblasti šumarstva s pozicije Ministarstva privrede – Uprave za šumarstvo iz budžeta KS za 2021. godinu.

Pravo prijave na ovaj javni poziv ostvaruje KJP „Sarajevo–šume“ za projekte koje planira realizirati u šumama i na šumskom zemljištu u državnom vlasništvu koje im je dodijeljeno na gospodarenje, te fizičke osobe s područja KS koje planiraju realizirati projekte pošumljavanja šumskih goleti, popunjavanje šumskih kultura i zaštite šuma od štetnih šumskih insekata i biljnih bolesti na šumskom zemljištu koje je u njihovom privatnom vlasništvu.

Ukupna raspoloživa sredstva za realizaciju projekata po ovom javnom pozivu iznose 2.570.059,66 KM, a rok za prijavu projekata je 30 dana od dana objave javnog poziva u dnevnim novinama i stranici Ministarstva privrede KS.

Tekst javnog poziva i prateći prilozi dostupni su na linku: VIDEO, saopćeno je iz Službe za protokol i press KS.

0 0 vote
Article Rating

Show More
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja.

trusted online casino malaysia