online slots game malaysia
Vijesti

Jedna želja – jedan poklon za djecu iz BiH koja nemaju od koga dobiti poklon

Nova godina se bliži, a mnogo djece u Bosni i Hercegovini nema od koga dobiti poklon.
Pokažimo im da nisu sami, da neko misli na njih i spreman im je ispuniti jednu želju
, uvodni je slogan inicijative za kupovinu novogodišnjih poklona za djecu iz domova za nezbrinutu djecu, domova za djecu s posebnim potrebama te drugih sličnih ustanova.

Podstaknuti prošlogodišnjom uspješnom realizacijom ideje da obradujemo djecu iz domova za djecu bez roditeljskog staranja i institucija za pomoć i podršku djeci sa posebnim potrebama, te djeci iz hraniteljskih porodica, i ove godine nastavljamo lijepu priču o Jednoj želji, jednom poklonu i jednom osmijehu, saopćeno je na stranici zadjecubih.online.

Potražite na listi dom ili udruženje u Vašoj blizni i ispunite želju jednom djetetu. Izmamite osmijeh na dječijem licu. Označite neke poklone i kupite i pošaljite, ili dostavite na adrese domova/udruženja. Pokažimo primjerom da možemo bolje i više.

Njihove su želje često skromne (neki žele igračku ili trenerku), ali neke Vam se mogu učiniti i drugačijim. Ukoliko pomislite da je previše poželjeti tablet ili mobitel, zastanite i zamislite svoju svakodnevnicu bez njih.

Važna napomena je navedena na stranici: Molimo da nam javite ako odustanete od poklona nakon što ste se prijavili kako bi ga mogli vratiti na listu.

https://zadjecubih.online/mobile.php?fbclid=PAAabRey2EJffQzTq2shLR0PxPKfA74rCy91bnKqQ_4cz-rjNIFQZnmInai-I

5 1 vote
Article Rating

Show More
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja.

trusted online casino malaysia