online slots game malaysia
SarajevoVijesti

Javni poziv za učešće u besplatnom Programu podrške samozapošljavanju – projekat “SYSTEM”

Ministarstvo privrede Kantona Sarajevo partner je projekta Podrška uspostavljanju i poboljšanju mehanizama za podršku samozapošljavanju kroz saradnju inovativnih lokalnih zajednica i novih preduzeća u prekograničnom području – “SYSTEM“. 

S ciljem realizacije ovog programa, a u saradnji s projektnim partnerima općinama Novo Sarajevo i Ilijaš, te Krovnom organizacijom mladih Srbije otvoren je javni poziv za sve zainteresovane bez starosnih ograničenja, a žive na području Kantona Sarajevo i gradova Sremska Mitrovica i Loznica u Srbiji da se prijave za učešće u besplatnom Programu podrške samozapošljavanju. 

„Svi koji imaju poslovnu ideju i žele pokrenuti biznis mogu prijaviti se na ovaj javni poziv. Program se realizira u okviru međugranične saradnje i za razliku od naših programa za samozapošljavanje nije ograničen na mlade. Dakle, prilika je svima koji žele pokrenuti biznis da se prijave i iskoriste sve prednosti koje nudi ovaj program“, naveo je ministar privrede  Adnan Delić. 

Projekt Podrška uspostavljanju i poboljšanju mehanizama za podršku samozapošljavanju, kroz saradnju inovativnih lokalnih zajednica i novih preduzeća u prekograničnom području – “SYSTEM” sufinansira  Evropska unija kroz Program prekogranične saradnje Srbija – Bosna i Hercegovina 2014-2020. 

Javni poziv s dodatnim informacijama i prijava na linku: https://mp.ks.gov.ba/aktuelno/konkursi/javni-poziv-za-ucesce-u-besplatnom-programu-podrske-samozaposljavanju-projekat

0 0 vote
Article Rating

Show More
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja.

trusted online casino malaysia