online slots game malaysia
BiznisBosna i HercegovinaVijesti

Javna rasprava o nacrtu zakona o javnom prijevozu putnika

Ministarstvo saobraćaja Kantona Sarajevo organizovalo je javnu raspravu o Nacrtu zakona o javnom prevozu putnika koji je u septembru usvojen na sjednici Skupštine Kantona Sarajevo, a koja je zvanično započela 23. septembra godine.

Današnja neposredna rasprava sa zainteresiranim učesnicima o ovoj temi imala je za cilj da svi koji su imali potrebu na direktan način iznesu svoja mišljenja, stavove i prijedloge o Nacrtu ovog izuzetno važnog zakona. Konstruktivna diskusija učesnika donijela je konkretne zaključke i prijedloge. 

Najavljeno je i kako će u narednom periodu prijedlozi svih strana biti dostavljeni pismenim putem Ministarstvu saobraćaja, kako bi bili uzeti u razmatranje. 

Javna rasprava o ovom tekstu Nacrta će trajati do 20. novembra 2021. godine, a Ministarstvo saobraćaja poziva sve zainteresovane, ukoliko imaju dodatnih prijedloga na predloženi tekst Nacrt zakona o javnom prevozu putnika da ih dostave na e-mail: info@ms.ks.gov.ba ili direktno u resorno ministarstvo.

0 0 vote
Article Rating

Show More
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja.

trusted online casino malaysia