online slots game malaysia
SarajevoVijesti

Izmjene Zakona o visokom obrazovanju na hitnoj sjednici Skupštine KS

Hitna sjednica Skupštine Kantona Sarajevo o izmjeni Zakona o visokom obrazovanju bit će održana u ponedjeljak, 5. oktobra, a istog dana bit će održan i nastavak 27. sjednice sa preostalim tačkama dnevnog reda.

Zastupnici će u okviru tog nastavka razmatrati Prijedlog odluke o davanju saglasnosti na Program rada i Finansijski plan Javne ustanove “Fond Memorijala Kantona Sarajevo” za 2020. godinu, Izvještaj o radu sa finansijskim poslovanjem Univerziteta u Sarajevu za 2019. godinu  te Izvještaj o radu i finansijskom poslovanju Zavoda za izgradnju Kantona Sarajevo za 2019. godinu. 

Na dnevnom redu su i izvještaji o poslovanju za 2019. godinu “Toplane”, “Parka”, “Tržnica-Pijace”, “Vodovoda i kanalizacije”, “Sarajevogasa”, “Pokopa” i Sarajevo-šuma”.

Zastupnici će razmatrati i Prijedlog odluke o davanju saglasnosti Zavodu za izgradnju Kantona Sarajevo i Direkciji za puteve Kantona Sarajevo za potpisivanje Ugovora o isplati naknade po osnovu izgubljene dobiti sa “Duhanpromet” Sarajevo te Prijedlog odluke o davanju saglasnosti na nacrt ugovora o kupoprodaji garaže u garažnom nizu od četiri bloka-Blok.

Također će biti razmatran i Izvještaj o poslovanju KJP “ZOI 84” Olimpijski centar Sarajevo d.o.o. Sarajevo za 2019. godine. 

Hitna sjednica Skupštine KS biće održana sutra i možete je pratiti u programu TVSA od 9,00 sati

0 0 vote
Article Rating

Show More
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja.

trusted online casino malaysia