online slots game malaysia
Vijesti

Isak: Želim da pohvalim napore koje Kantonalna uprava za inspekcijske poslove KS ulaže

Na sastaku federalnog ministra unutrašnjih poslova Rame Isaka i direktora Federalne uprave policije Vahidina Munjića, sa Adisom Mešićem, direktorom Kantonalne uprave za inspekcijske poslove Kantona Sarajevo, izuzetno uspješnom ocijenjena je saradnja Federalne uprave policije, Federalnog ministarstva unutrašnjih poslova i Kantonalne uprave za inspekcijske poslove Kantona Sarajevo.

-Želim da pohvalim napore koje Kantonalna uprava za inspekcijske poslove Kantona Sarajevo ulaže za što bolje i kvalitetnije obavljanje poslova i zadataka iz svoje nadležnosti – izjavio je ministar Isak.

Direktor Munjić istakao je kako će Federalna uprava policije dodatno unaprijediti saradnju sa Kantonalnom upravom za inspekcijske poslove Kantona Sarajevo.

Direktor Mešić čestitao je ministru Isaku na imenovanju za federalnog ministra unutrašnjih poslova, ističući kako je Federalno ministarstvo unutrašnjih poslova izuzetno važan partner Kantonalnoj upravi za inspekcijske poslove Kantona Sarajevo, saopćeno je iz Odsjeka za odnose sa javnošću FMUP-a.

Foto: FENA

0 0 vote
Article Rating

Show More
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja.

trusted online casino malaysia