online slots game malaysia
SarajevoVijesti

Ilda Bekrić: “Do kraja godine radićemo na rekonstrukciji tri vrtića u KS”

U Sarajevskom jutru Televizije Sarajevo, gostovala je direktorica JU „Djeca Sarajeva“ Ilda Bekrić. Rekla je da ova javna ustanova ima 38 vrtića u funkciji na području cijelog Kantona Sarajevo i da su to mali kapaciteti za prijem sve djece.

„Planiramo rekonstrukciju vrtića na svim opštinama, koliko budemo u mogućnosti, a u saradnji sa Vladom KS, Ministarstvom za odgoj i obrazovanje KS i opštinama. Do kraja ove školske godine radićemo na rekonstrukciji tri vrtića. Nadamo se da ćemo ih završiti do kraja upisnog roka u septembru“, rekla je Bekrić.

Diektorica kaže da uspješno prevazilaze komplikacije koje nastaju usljed procesa javnih nabavki.

„Sve što je potrebno za rad sa djecom: materijali, didaktička sredstva, oprema – sve imamo u vrtićima. Ništa ne nedostaje“, rekla je gošća Sarajevskog jutra.

Bekrić ističe saradnju sa roditeljima za koje kaže da su im partneri.

„Itekako je važno da imamo kvalitetnu saradnju. Mi smo svi tu za dobrobit djece. Zajednički nam je cilj da obezbijedimo sve što je potrebno djeci“, poručila je direktorica.

0 0 vote
Article Rating

Show More
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja.

trusted online casino malaysia