online slots game malaysia
SarajevoVijesti

Handžić za Špicu: Tendencija da se Vlada sačuva na vlasti

Predsjedavajući se oglušio o zahtjeve zastupnika, pa čak ako mogu reći i iz vladajuće koalicije, da se sjednica Skupštine KS održi online, rekao je u Sarajevskoj špici Vibor Handžić, zastupnik u Skupštini KS (Naša stranka).

-Kolegij Skupštine priprema sjednicu i dnevni red, kao i način održavanja sjednice. To smo trebali uraditi i danas.

-Čelik je trebao preuzeti odgovornost za zakazivanje sjednice u zatvorenom prostoru. Nevjerovatno je da je krizni štab potpisao izuzeće od naredbe u trajanju od 10 dana, kako bi se održala sjednica. Smatramo da se radi o političkom pritisku na rad kriznog štaba, ističe.

-Sačekat ćemo utorak i novu sjednicu, na kojoj ćemo i mi učestvovati. Ta će se sjednica održati online, kako su tražili svi osim SDA. Ovo prolongiranje je tendencija da se Vlada održi još neko vrijeme.

Moratorij najviše problema pravi u oblasti kulture, te će se izmjene oko moratorija na narednoj sjednici izmjeniti najviše u toj oblasti.

Ako nam predsjedavajući Skupštine KS dozvoli da se okupimo, moratorij će biti prilagođen potrebama građana. Predsjedavajući Čelik želi da se stavi moratorij stavi u potpunosti stavi van snage, mi na to nećemo pristati, naglasio je Handžić.

Moratorij najviše problema pravi u oblasti kulture, te će se izmjene oko moratorija na narednoj sjednici izmjeniti najviše u toj oblasti, istakao je zastupnik Handžić.

0 0 vote
Article Rating

Show More
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja.

trusted online casino malaysia