online slots game malaysia
SarajevoVijesti

Hadžiahmetović i direktori komunalnih preduzeća potpisali sporazume o privremenom finansiranju

– Ministar komunalne privrede, infrastrukture, prostornog uređenja, građenja i zaštite okoliša Kantona Sarajevo Enver Hadžiahmetović i direktori komunalnih preduzeća potpisali su sporazume o privremenom finansiranju poslova koji se odnose na zajedničku komunalnu potrošnju.   

Sporazum je potpisan sa direktorima preduzećima: KJKP “Rad”, KJKP “Park”, KJKP “Pokop”, KJKP “Vodovod i kanalizacija”, JKP “Vodostan” Ilijaš, JKP “Trnovo” i JKP “Komunalac” Hadžići. 

Sporazumi su potpisani na period od 1. januara do 31. marta 2023. godine, a zbog Odluke o privremenom finansiranju Kantona Sarajevo za prvi kvartal ove godine.     

Time se omogućava nesmetano obavljanje poslova održavanja čistoće javnih površina, javnih zelenih površina, dječjih i sportskih igrališta, rekreativnih površina, kao i grobalja te objekata za odvodnju oborinskih voda, saopćeno je iz Službe za protokol i press KS. 

0 0 vote
Article Rating

Show More
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja.

trusted online casino malaysia