online slots game malaysia
Sport

FK Sarajevo danas organizira prvu aukciju dresova u saradnji sa Pomozi.ba

– Svaka generacija FK Sarajevo ima svoje heroje, svoje velikane, a naš klub je odlučio izdvojiti nekoliko njih. Tačnije njih 11, koji će zajedno sa nama i Udruženjem Pomozi.ba pomoći liječenje bh. građana – navode na zvaničnoj Facebook stranici ovog fudbalskog kluba.

Fudbalski klub Sarajevo, naime, organizuje aukciju dresova “Bordo velikana”, te kako navode: “Vjerujemo da ćemo zajedničkim snagama, za rođendan kluba, pomoći ljudima u potrebi”.

Aukcija dresova, od kojih je svaki potpisan i sa sobom nosi djelić historije bordo tima, trajat će 11 dana. Svaki dan će na aukciji biti jedan dres, a navijači i svi kolekcionari će imati priliku licitirati od 9 ujutro do 21 sat, kada se zatvara licitacija.

– Ovom prilikom pozivamo sve one, koji žele učestvovati u aukciji i na taj način pomoći liječenje bh. građana, da ostave svoje ponude za dresove Bordo velikana, koji su u svojoj karijeri postali dio historije FK Sarajevo – ukazali su.

Dresovi sa potpisom za koje ćete moći licitirati su sljedeći:

1 Đurković
2 Fazlagić
3 Muzurović
4 Janjoš
5 Ferhatović
6 Prljača
7 Repuh
8 Džakmić
9 Musemić
10 Škoro
11 Obuća

Aukcije će se održati na zvaničnoj Facebook stranici FK Sarajevo, a svakog dana u 21:00 zaključat ćemo komentare, te detalje preuzimanja iskomunicirati s osobom čija je ponuda taj dan bila najviša.

Dresove će lično uručivati igrači bordo tima, koji su stavili svoj dres na aukciju, a ponude će biti prihvaćene samo sa pravih i aktivnih Facebook profila. Na kraju, onaj navijač ili kolekcionar, čija ponuda u 11 dana bude ukupno najveća, na poklon će dobiti loptu sa potpisima svih 11 Bordo velikana.

Sav prihod od aukcije namijenjen je Fondu za liječenje Udruženja pomozi.ba.

Prva aukcija za dres Đurkovića bit će otvorena danas, 24. 10. od 09:00 na Facebook profilu FK Sarajevo.

0 0 vote
Article Rating

Show More
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja.

trusted online casino malaysia