online slots game malaysia
Sarajevo

Fazlagić za TVSA: Turistička zajednica KS ove će godine angažovati influensere

Gost emisije Špica bio je novi direktor Turističke zajednice KS, Haris Fazlagić, gdje je govorio o aklimaciji na preuzetu dužnost te planovima Turističke zajednice za tekuću godinu i duže.

Kako kaže, Turistička zajednica radi punom parom, priprema nove projekte i sadržaje, a primarni cilj je pozicionirati KS i BiH kao turističke atrakcije. Neke od koraka na tom putu spomenuo je prilikom svog gostovanja.

-„Turistička zajednica KS će prvi put ove godine angažovati influensere, kako naše iz regiona, tako i iz cijelog svijeta“, istakao je Fazlagić.

Osim toga, jedan od strateških koraka podrazumijeva razvoj avio – linija do Sarajeva. Uzimajući to u obzir, dvije nove potencijalne linije su: Barcelona – Sarajevo i Hong Kong – Sarajevo.

Kada je riječ o početku ove sezone, rezultati nisu zadovoljavajući zbog vremenskih uslova. Planine su atraktivne ukoliko ima snijega, a u slučaju izostanka snijega – sadržaj na bh. planinama je nedostatan za uspješnu sezonu. Novi direktor najavio je nove sadržaje.

-„Radimo sve da napravimo sadržaj na planinama i u ljetnom periodu. U našem planu je AlpineCoster, za koji je Turistička zajednica u budžetu planirala dva miliona KM“, izjavio je Fazlagić.

O drugim rješenjima i planovima pogledajte u nastavku:

5 1 vote
Article Rating

Show More
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja.

trusted online casino malaysia