online slots game malaysia
SarajevoVijesti

Ekopak uspijeva održavati lanac reciklaže ambalažnog otpada

Iako u otežanim uvjetima rada, prvi operater sistema upravljanja ambalažnim otpadom u BiH “Ekopak” u saradnji sa poslovnim partnerima sakupljačima ambalažnog otpada, održava lanac reciklaže ambalažnog otpada u Federaciji BiH.

– U svakodnevnom radu slijedimo upute nadležnih organa i poduzimamo sve druge mjere za očuvanje našeg poslovanja i uspostavljenog sistema upravljanja ambalažnim otpadom u Federaciji BiH. Naši partneri koje čini mreža od više od 20 sakupljača svih vrsta ambalažnog otpada iz svih deset kantona u Federaciji BiH su svakodnevno na terenu i skupljaju ambalažni otpad i prevoze na reciklažu – kazala je direktorica “Ekopaka” Amela Hrbat.

Istakla je da se radi u smanjenim kapacitetima, ali da uspijevaju održavati sistem te da je veliki izazov ispuniti propisane ciljeve za reciklažu ambalažnog otpada.

Smatra da je u takvim okolnostima izuzetno važno očuvati uspostavljeni sistem prikupljanja i reciklaže ambalažnog otpada u BiH.

– Ekopak svakodnevno stoji na raspolaganju klijentima, proizvođačima, uvoznicima, distributerima i krajnjim snabdjevačima za sve upite u nadi da ćemo zajedno i u otežanim uvjetima nastaviti saradnju i daljnji razvoj sistema – zaključila je Hrbat, saopćeno je iz Ekopaka. 

0 0 vote
Article Rating

Show More
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja.

trusted online casino malaysia