online slots game malaysia
Kultura

Centar za kulturu mladih: Nagradni konkurs za najbolju video priču

Javna ustanova „Centar kulture i mladih Općine Centar Sarajevo“ organizira video konkurs na temu „Pogled u svjetliju budućnost/Gradovi, planine, rijeke, mora… Da li je čovjek njihov neprijatelj?“.

– Potrebno je da uzmete telefon, kameru ili fotoaparat i video snimkom zabilježite vaše emocije u trajanju do 3 minute, poručuju organizatori.

Tema video konkursa je očuvanje životne sredine, ne samo u ekološkom, već i u sociološkom i kulturološkom smislu. Konkurs bi trebalo da probudi razmišljanje o novoj dimenziji ekologije – o kulturi življenja kao osnovi „čistog“ života.

Slanjem prijavnice na foto konkurs „Boje moga mjeste”, potvrđujete istinitost podataka te pristajete na uslove i pravila koja su navedena u ovoj prijavnici. Također, potvrđujete da su fotografije vaše autorsko djelo.

Nagradni fond iznosi 700 KM i to:

  1. nagrada – poklon bon u vrijednosti od 400 KM
  2. nagrada – poklon bon u vrijednosti od 250 KM
  3. nagrada – poklon bon u vrijednosti od 150 KM

U žiriju za izbor najboljih video priča su rediteljica i scenaristica Ines Tanović, pisac, scenarista i režiser Enver Puška,  pozorišna i filmska glumica Gordana Boban i glumac Tarik Džinić.

Nagrađene video priče bit će javno objavljene najkasnije deset dana od dana završetka konkursa, na Facebook stranici, Instagram profilu kao i svim drugim relevantnim kanalima i platformama koje su u službi marketinga i promocije JU Centar kulture i mladih Općine Centar Sarajevo.

Sve ostale detalje konkursa, kao i pravila istog, možete pronaći na sljedećem linku: https://bit.ly/3zMlyrM.

Također, sva dodatna pitanja možete slati na: info@centarkulture.ba i na galerija@centarkulture.ba.

Prijave traju do 1. decembra  2022. godine.

0 0 vote
Article Rating

Show More
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja.

trusted online casino malaysia