online slots game malaysia
SarajevoVijesti

Proteklog dana u KS aplicirano više od 2000 vakcina

Proteklog dana, ukupno je aplicirano 2.255 doza vakcina i to na Zetri 1.226, te 1.029 doza na vakcinalnim punktovima u domovima zdravlja Vogošća, Ilijaš, Hadžići, Trnovo i Ilidža. 

Na Zetri i dalje traju “Dani otvorenih vrata” gdje je omogućen pristup vakcinaciji svim građanima Kantona Sarajevo starijim od 18 godina, bez prethodnih najava. I na svim vakcinalnim punktovima, u spomenutim općinama, omogućeno je vakcinisanje stanovnicima tih lokalnih zajednica, koji su stariji od 18 godina, bez prethodne najave.

– Revakcinacija se vrši na punktovima, na kojema su građani primili prvu dozu vakcine. Ministarstvo zdravstva KS još jednom poziva građane da se vakcinišu, da bi sačuvali svoje i zdravlje osoba u svojoj okolini. Ministarstvo zdravstva i zdravstvene ustanove KS zahvaljuju stanovništvu za saradnju i pozivaju ih da i dalje poštuju sve propisane higijensko-epidemiološke mjere – saopćila je Služba za protokol i press Kantona Sarajevo.

0 0 vote
Article Rating

Show More
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja.

trusted online casino malaysia