online slots game malaysia
SarajevoVijesti

Izmjena režima saobraćaja u u Ulici Ćemerlina

Ministarstvo saobraćaja KS odobrilo je izvođaču radova „КЈКР Vodovod i kanalizacija “ Sarajevo privremenu izmjenu režima saobraćaja u Ulici Ćemerlina, općina Stari Grad Sarajevo, za period od 11. do 14. oktobra 2021. godine u terminu od 09:00 do 16:00 sati, radi izvođenja radova na vodovodnoj i kanalizacionoj mreži.

Privremena obustava saobraćaja sastoji se od zabrane saobraćaja za motorna vozila po etapama na dijelu saobraćajnice u kojem se izvode radovi, dok preostali dio saobraćajnice ostaje slobodan za saobraćaj i čiju funkciju je potrebno obezbijediti, po potrebi, uz korištenje armirano-betonskih elemenata.

Izvođač radova „КЈКР Vodovod i kanalizacija” dužan je obavezno postaviti privremenu saobraćajnu signalizaciju, kako je to definisano rješenjem i dostavljenim elaboratom, obezbijediti neometan prilaz vlasnicima objekata pogođenih izmjenom režima saobraćaja, te osigurati nesmetan prolaz pješaka i njihovu zaštitu

0 0 vote
Article Rating

Show More
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja.

trusted online casino malaysia